Kennel Happyfield

Vi er beliggende i Vemmelev midt mellem Slagelse og Korsør på Sjælland hvor min kone Lotte og jeg har et lille nedlagt landbrug, hvor vi har skabt kennel Happyfield.

Det hele startede i 1991 hvor jeg fik min første FT springer spaniel, disse små og hurtige hunde har fascineret mig lige siden. Jeg har gennem mange år passet jagtvæsen og har derfor altid haft mulighed for at bruge mine hunde til det de er skabt til nemlig at gå på jagt.

For flere år siden begyndte jeg at få interesse for at gå på markprøver og ville gerne købe en færdigtrænet springer for at komme i gang og lære hvad det ville sige at føre hund på markprøver, Jeg satte netværket i gang og jeg var så heldig at få lov til at købe Woodash Lucy af Skærskovens (Happy) af Camilla Gärtner og det har dannet grundlaget for den tævelinje jeg benytter i kennel Happyfield i dag.

For nogle år tilbage tog jeg F.T. Licenstræner uddannelsen og startede derefter træningsplads, og det har været en utrolig rejse fra nogle få kursister til de mange vi har 2 gange om ugen i dag.

Min kone Lotte, har også interesse  i jagt, men især også i arbejdet med hundene og hun er i dag en del af træningspladsen og er ligesom jeg uddannet F.T. Licenstræner, og det at vi begge deler denne passion, gør alting meget nemmere i dagligdagen.

Foruden os selv har vi også en træneraspirant på pladsen, hun hedder Trine og hun er i gang med at uddanne sig til assistenttræner.

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om os og vores kennel eller træningsplads så kontakt os endeligt.

Kennel HappyfieldSteen FT. Licenstræner
Kennel HappyfieldLotte FT. Licenstræner
Kennel HappyfieldTrine Træneraspirant

 

Kennel Happyfield
v/ Steen Hendriksen
Hulhøjvej 14
4241 Vemmelev

Tlf: 2117 6545

 

logoGul 200x197